Gravidmassage

Massagens goda egenskaper och effekter är väl dokumenterade och är ett självklart inslag i all hälso- och friskvård. Förutom avslappning ser man effekter som smärtlindring, sänkt stressnivå, stärkt immunförsvar, förbättrad sömn, sänkt blodtryck och förbättrad tarmfunktion. Den fysiska förändringen i kroppen vid en graviditet påverkar bl.a. våra muskler där spänningstillstånd och smärtor är vanliga framför allt i ländrygg, axlar och skuldror.

Varför gravidmassage?

En graviditet innebär en stor förändring för både kropp och själ. Hos oss får du behandling av leg barnmorskor som är diplomerade massörer. Vi har en unik kunskap om den gravida kroppen och kan utifrån det ge en professionell och trygg behandling samt ge korrekta och relevanta råd.

Vi utför massage under hela din graviditet och den första tiden efter barnet är fött.

Vi använder specialdesignade kuddar som möjliggör att du som gravid ska kunna ligga bekvämt på både mage och rygg under hela graviditeten. Vid behov använder vi högkvalitativa graviditetskuddar från Doomoo då du ligger på sidan och får massage.

Utifrån dina behov utformar vi behandlingen som med fördel upprepas behandlingen under graviditeten.

Barnmorskehuset använder sig av noga utvalda svensktillverkade ekologiska produkter från Maria Åkerberg. De håller högsta kvalitet för både dig som gravid och till det nyfödda barnet.

Maria Åkerbergs produkter finns för försäljning, likaså graviditets- och amningskudde från Doomo.

Välkomna till oss på Barnmorskhuset för en härlig massageupplevelse!