Anneli

Leg Barnmorska

Karin

Leg Barnmorska

Staffan

Administratör

Hittar du inte det du söker?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Barnmorskehuset

Som barnmorska och person fascineras jag av dessa ständiga unika möten och samtal med människor. Jag älskar känslan av att få blivande föräldrars förtroende och tillit att få dela deras resa och utveckling till att bli förälder, både i glädje och i sorg.

Jag vet att vi lever i ett samhälle med stora krav på kontroll och tidseffektivitet där vi har obegränsad tillgång till information. Det skapar ofta stress, oro, osäkerhet och förvirring.

Jag tar emot familjen, kvinnor och män med en varm hand, ett stort medicinskt kunnande och hög tillgänglighet och ger individen och familjen utrymme att växa, våga tro på sig själva och våga fråga efter vägen.

Det är en gåva att få erbjuda det finaste man vet till andra. Trygghet!

Namnet Barnmorskehuset kommer från tanken att erbjuda ”ett hus” där hela familjen ska få utrymme, innan, under och efter en graviditet. Ett hus som inte bara erbjuder en tjänst utan ser till individen och tar hänsyn och respekterar det. I framtiden ska man även se andra professioner under samma tak som alla har samma engagemang kring familjen.

Historiskt byggde man ”Barnmorskehus” till barnmorskan centralt i bygden. Man hade insett att i vissa fall var det tidsaspekten som avgjorde hur det skulle gå för mor och barn. Hon fanns även tillgänglig för de som behövde stöd och samtal och hade ett unikt engagemang för invånarna i bygden.

Visionen är därmed att finnas centralt och tillgängligt. Med hög kompetens och stort engagemang erbjuda stöd för hela familjen innan, under och tiden efter en graviditet. En känsla av att underlätta vardagens stress och press och att få lov att må bra och känna trygghet när man är som mest sårbar.

Barnmorskan finns helt enkelt där du är i livet.

Välkommen till mitt BARNMORSKEHUS!

Anneli Asker